Trainingen

Op een verfrissende, vernieuwende en motiverende manier, geven wij trainingen op het gebied van gedrag, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.
Natuurlijk staat de persoon en zijn potentieel altijd centraal.

De trainingen zijn gebouwd op een viertal uitgangspunten: activerende werkwijzen, leren vanuit ervaring, denken in mogelijkheden en opbouwende feedback. Vanzelfsprekend is de achtergrond van de trainingen gestoeld op theorie en kennis van methodes zoals Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Gesprekstechnieken, Groepsdynamica en Relasha.

We helpen jullie op een snelle, oplossingsgerichte wijze tot resultaat te komen!

Alle trainingen worden afgestemd op de vraag en doelstelling van de opdrachtgever. Mocht u specifieke wensen hebben voor een training die nog niet in ons huidige aanbod is opgenomen, dan ontwikkelen wij met veel plezier een training voor u op maat.

Training: Haags Werk Bedrijf
Ik vind het fantasties wat we allemaal met jullie hebben gedaan en heb hier heel veel aan gehad. Sta er versteld van dat de gemeente eindelijk met iemand werkt die echt iets voor anderen kan/wilt bereiken.
Deelnemer TrashUre Hunt training

Training: “Zoek de schat in jezelf”
Zo trots op de jongeren die hierdoor nu 1 baan hebben voor 12 maanden, een zinvolle dagbesteding, leuke collega’s, en een prachtig ontwikkeltraject gaan doormaken komend jaar. En eind van de maand gewoon zelf hun boodschappen karretje kunnen volladen. Dat is zo’n rijkdom voor deze jonge mensen! Allemaal dankzij de liefdevolle investeringen van Ralph en zijn team!
Kim Padding-Zevenbergen
Projectleider Jongeren naar Werk bij Werkgeversservicepunt Gemeente Den Haag